BIM- en CAD-specialisten in
Civiel, prefab en infra

Als multidisciplinair onafhankelijk tekenbureau voor BIM en CAD ondersteunen we aannemers, productie bedrijven, en studiebureaus/hoofdconstructeurs en prefab betonfabrikanten met onze verschillende afdelingen en vestigingen.

Wat kunnen wij voor jullie (be)tekenen?

“Samenwerken” daar zijn we goed in. We zijn uw externe partner/specialist maar ook een vast teamlid. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de behoeftes van jullie projecten. Daarnaast selecteren we tevens bouwkundige kandidaten voor werving en selectie.

Onze kantoren zijn gevestigd in Herentals, Holsbeek en Antwerpen. Onze specialisten, modelleurs en tekenaars werken o.a. met Allplan, Revit, en Autocad eventueel aangevuld met IT Concrete en Autofloor.

BIM – CAD – CIVIEL – PREFAB – INFRA

De meerwaarde van goede data en modelleerwerk is essentieel voor projecten. Daarnaast is de zoektocht naar goed gekwalificeerd personeel een knelpunt in de bouw. Wij combineren beiden. Asysto heeft een team wat dagelijks een totaaloplossing biedt bij de uitvoering van uw projecten. Zowel bij ons op kantoor als bij jullie op locatie.

Zo bieden we reeds jarenlang een meerwaarde bij onze klanten.
Onze referenties spreken voor zich!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Meld je dan aan als kandidaat bij Asysto.

Aanmelden als kandidaat